Tilmelding

Tilmelding til forskningsprojektet Mine Indkøb

Formålet med Mine Indkøb er at undersøge, hvordan det, vi køber, påvirker helbredet. Dette gøres ved at analysere indkøbsmønstre og helbredsoplysninger over tid. Vi forventer, at projektet på sigt vil kunne komme befolkningen til gavn gennem større viden og bedre rådgivning om indkøbsmønstres betydning for den enkeltes helbred og sundhed.

Når du tilmelder dig Mine Indkøb, giver du projektet adgang til dine indkøbsdata. Oplysningerne om dine indkøbsdata videregives fra virksomheder, der tilbyder opbevaring af elektroniske kvitteringer, som fx Storebox. Ud over de oplysninger du indtaster ved tilmeldingen, får vi også oplysninger fra de danske registre om dit helbred og andre forhold af mulig betydning for dit helbred (fx bopæl og uddannelsesniveau).

 

Vigtig information om din deltagelse

  • Det er frivilligt at deltage i projektet og eventuel behandling i sundhedsvæsnet vil ikke blive påvirket af, om du deltager eller ej.
  • Du skal være over 18 år og have MitID for at deltage i projektet.
  • Der er ingen helbredsrisiko forbundet med din deltagelse.
  • Du kan deltage, uanset om du er rask, lige er kommet dig over sygdom, eller aktuelt har en eller flere sygdomme.
  • Du kan altid vælge at framelde dig projektet igen. Dette gøres på vores hjemmeside med brug af MitID. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, betyder det, at Storebox ikke længere videregiver oplysninger om dig til projektet. De oplysninger, der allerede er indsamlet, vil ikke blive slettet.
 Jeg har læst og forstået Mine Indkøbs persondatapolitik (Behandling af personoplysninger (ssi.dk))